06 48 12 18 93 info@samva.nl

Waarom ik iedere ondernemer een VA gun

Als ondernemer komt er van alles op je af. En veel ondernemers doen alles zelf. Want ‘dat hoort er toch allemaal bij’. Zonde als je het mij vraagt. Waarom gun je jezelf niet meer vrijheid om te doen waar je echt blij van wordt?

Ik neem je even mee in waarom ik iedere ondernemer een VA gun…

Je bent ondernemer en je bent DRUK. Er is simpelweg ook veel te doen. Je hebt niet genoeg tijd voor je privé-leven of aandacht voor ontwikkeling van jezelf en jouw bedrijf. Je bent (te) veel tijd kwijt aan dingen waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn…website maken, administratie bijhouden, emails beantwoorden, to-do lijstjes wegwerken. En dat terwijl je dacht dat ondernemen zoveel vrijheid zou geven. Dat je eindelijk kon doen waar je goed in bent en blij van wordt. Zonde toch???

EEN VA BIEDT UITKOMST

Natuurlijk kan je personeel aannemen. Iemand die je administratie doet, een secretaresse, marketing-mens, geef het een naam. Maar personeel aannemen brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en heeft ook veel beperkingen. Een Virtual Assistant biedt uitkomst!

Je zou mij, als VA, kunnen zien als jouw persoonlijk assistent, maar dan op afstand. Iemand die plaats en tijd onafhankelijk werkt. Alleen wanneer jij dat nodig hebt, incidenteel in drukke periodes, voor een bepaalde klus of een vast aantal uur per week/maand; het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Alles kan. En dat is juist zo fijn. Flexibiliteit!

MEER TIJD

Eigenlijk is het heel simpel. Doordat je werk uit handen geeft hou je simpelweg tijd over voor andere dingen. De dingen waar JIJ blij van wordt en goed in bent. Vrijheid om te ondernemen.

MEER ENERGIE

Geef het werk uit handen waar je zelf geen energie van krijgt. Waarschijnlijk ben je er dan namelijk ook niet zo goed in. Schakel mij in als jouw VA. Ik zorg dat het werk gedaan wordt en waarschijnlijk nog sneller en beter dan wanneer je het zelf zou doen. Jij hoeft geen energie meer te stoppen in de klussen die je niet leuk vindt en kan volop aan de slag met het werk waar je wel energie van krijgt!

MEER GELD

De uren die je niet meer hoeft te besteden aan die rotklussen, kan je nu zelf declarabel maken. Meer omzet doordat je effectiever met je onderneming bezig kan zijn. Je wint er dus eigenlijk geld mee! Daar komt nog bij dat je door het inhuren van een VA kosten maakt, wat weer interessant is omdat je dan uiteindelijk minder omzetbelasting betaald.

SAMEN IS LEUKER!

Een van de meest positieve aspecten van werken met mij als VA; Samen is eigenlijk alles leuker! Door samen te werken ontstaan vaak nieuwe ideeën en inzichten. Ik ben iemand die niet alleen de praktische zaken uit handen kan nemen, maar ik kan ook meedenken over de toekomst en ontwikkeling van jouw onderneming. Maak daar gebruik van!

Dus stel jezelf de vraag: waarom doe ik nog alles zelf??

Ik ben VA en help je graag, zodat jij de tijd krijgt om te doen waar jij blij van wordt! Ik gun het je!

Gun jij jezelf ook meer tijd om te ondernemen in vrijheid? Neem dan contact met me op.