06 48 404 101 info@samva.nl

samenwerkdag voor ondernemers

Als ZZP-er werk ik veel alleen en dat vind ik heerlijk. Maar soms is het ook fijn om samen te werken met andere ondernemers, het ‘collega-gevoel’ te ervaren, ervaringen te delen, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en gewoon gezellig samen te zijn. Al een tijdje liep ik rond met het idee om iets voor een groepje ondernemers te organiseren.

Halverwege 2019 organiseerde Desiree Boerema van iDeesonline spontaan een Samenwerkdag in Groningen.  Door alle positieve reacties is ze het initiatief gestart om de samenwerkdagen landelijk uit te rollen. Superleuk! Ik heb me direct aangesloten en in september 2019 de eerste Samenwerkdag voor ondernemers in Noord-Holland georganiseerd.

Een Samenwerkdag is een dag voor ondernemers om aan je eigen to-do lijst te werken én om gezellig samen te zijn en elkaar te inspireren.

Check de website samenwerkdag.nl voor meer informatie en alle evenementen door heel Nederland. Leuk als je ook een keer komt samenwerken!

Waarom een samenwerkdag?

Creativiteit

Een andere werkomgeving stimuleert de creativiteit en geeft positieve energie.

Samenwerken

Gooi je vragen in de groep, inspireer, help en verstek elkaar.

Netwerken

Je leert nieuwe mensen kennen, kan vertellen wie je bent en wat je doet.

Focus

Een stok achter de deur om eindelijk die to-do lijst met klusjes weg te gaan werken.

Ondernemen

Je hebt en neemt echt even de tijd om AAN je bedrijf te werken.

dit zeggen deelnemers

“Omdat ik startende ben leek het mij leerzaam, leuk en interessant andere (startende) ondernemers te ontmoeten. Het was een prettige plek om te werken. Iedereen was fijn aan het werk wat een goede sfeer gaf om zelf aan de slag te gaan.”

“Een andere omgeving geeft nieuwe inspiratie en andere ideeën, evenals het ontmoeten van nieuwe mensen.”

“Ik vond het een leuke en gevarieerde groep mensen. Heel leuk en inspirerend om te horen hoe ze allemaal bezig zijn om hun passies en ideeën om te zetten in acties. De sfeer in de groep én in De Oude Keuken was ontspannen en gaf ruimte voor van alles: rustig aan je bedrijf werken, lekker lunchen, een wandelingetje maken of tussendoor even buiten zitten om je hoofd helder te maken.”