06 48 12 18 93 info@samva.nl

Structuur en rust

Het is maandag en een nieuwe week is begonnen. Hopelijk wordt dit een wat rustigere week. Laat me dat toelichten…

Vorige week bestond de school van mijn kinderen 70 jaar en daarom was het feestweek. Onwijs leuk hoor, een week vol taart, optochten, schoolreisjes, spelletjes, activiteiten, ontbijten op school, disco en ga zo maar door. De school had er echt werk van gemaakt en de kids hebben genoten. Maar het was ook erg onrustig. Elk dag was weer anders dan anders. Andere schooltijden en wisselende locaties.

Iedereen met kinderen zal het herkennen; het is een uitdaging om de planning met werk en kids rond te krijgen. En als er dan opeens van alles veranderd, dan zorgt dat voor onrust. Gelukkig ben ik goed in organiseren en is uiteindelijk alles goed gekomen. Maar het deed me wel realiseren hoe fijn het is om structuur te hebben en iemand die in drukke tijden even helpt door wat taken over te nemen.

Herken je dat? Misschien heb je dat ook tijdens het ondernemen? Zijn er periodes waarin je het zo druk hebt, dat je geen overzicht meer hebt, taken blijven liggen of niet goed uitgevoerd worden. Weet dat je het niet alleen hoeft te doen!

Als VA help ik je graag om de rust en structuur in jouw onderneming terug te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op. Ik hoor graag van je!