06 48 404 101 info@samva.nl

portfolio

Hypnotherapie Castricum

opstart bedrijf, website & e-mail funnels

Hypnotherapeut Petra Niemeijer heeft mij gevraagd om haar te helpen met diverse zaken rondom het opstarten van haar eigen praktijk. Zo heb ik haar geholpen met het businessplan, registreren van een domeinnaam, instellen van e-mailadressen, bouwen van de website en het inrichten van geautomatiseerde e-mail funnels.

Nu krijgen haar klanten de juiste informatie op het juiste moment, zonder dat Petra hier mee bezig hoeft te zijn. Zij kan zich zo volledig richten op de behandelingen en het verder uitbouwen van haar praktijk.

Ivanka van Vliet

Social Media & Monthly Huddle

“Ik hou mezelf klein door alles zelf te willen doen”, dat is wat Ivanka van Vliet, schouderspecialist en business coach, zei toen wij voor het eerst contact hadden. We hebben inmiddels samen een social media planning gemaakt en doen maandelijks een ‘huddle’ waarin we bespreken hoe het gaat, wat er nodig is om haar doelen te bereiken en hoe ik hierin kan ondersteunen. Van hieruit hou ik me bezig met het optimaliseren van nieuwsbrieven en e-mail funnels, opzetten van templates en editen van video’s.

Happy Mama’s, Happy Kids

website

Jessica Nijzink, de nr. 1 gezinspirator van Nederland, had besloten: “Ik hoef het niet allemaal alleen te doen, want dan heb ik tijd voor de dingen die ik super tof vind om te doen en meer tijd voor mijn gezin en voor mezelf”.

Kort daarna kwam ik met haar in contact… Een superleuke samenwerking was het gevolg. En als resultaat een mooie website!

Verliefd op Taal

website & social media

Elsemieke Beekwilder zit vol ideeën maar had moeite om tot actie over te gaan. Hiervoor heeft ze mij ingeschakeld. Samen structureren we de ideeën en geven de prioriteiten aan. Vanuit het actieplan dat dan ontstaat, gaan we stap voor stap aan de slag om tot echte resultaten te komen. Zo zijn we nu bezig met het bouwen van een website. To be continued…